Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden
Concreton Geraardsbergen

Concreton Geraardsbergen

Concreton, gevestigd in Geraardsbergen, is gespecialiseerd in de productie van kolommen in gewapend beton, balken in gewapend beton en prefab op maat.
0
m² productiehal
0
m³/jaar
0
Aantal geproduceerde elementen/jaar

Duurzaamheid

Wij geloven in een duurzame toekomst voor iedereen. Het is essentieel voor de veerkracht en waarde van de Willy Naessens Group op lange termijn. Daarom hebben we onze ESG-strategie en duurzaamheidsfocus aangescherpt om de pioniers van onze sector te blijven.

Onze ESG-aanpak

Onze producten

Jobs

Benieuwd naar onze openstaande jobs?

Bij Concreton zoeken we heel wat nieuwe, gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Mensen die goesting hebben om samen de handen uit de mouwen te steken.
Ontdek ze hier

Over ons

Concreton is een jong en dynamisch bedrijf en is sinds 2000 gevestigd te Geraardsbergen. Het productengamma bestaat vooral uit kolommen en balken in gewapend en voorgespannen beton, waarbij ook ronde kolommen in de meest uiteenlopende vormen kunnen geproduceerd worden. Hiernaast is Concreton ook specialist in het werken met hogere sterkteklassen van beton. De prefabricatie van deze elementen laat u toe steeds kortere bouwtijden waar te maken. De montage is immers ook veel minder afhankelijk van de weersomstandigheden dan bij het traditioneel betonstorten.

Een doorgegeven specialist leidt er toe dat de meeste complexe bouwwerken bij ons in goede handen zijn. Concreton heeft het benor-kwaliteitslabel voor leveringen op de Belgische markt en het NF-label voor de Franse markt. Onze kracht bestaat er in samen met de klant mee te kunnen denken. Op deze manier kan de meest rendabele manier bekomen worden om een perfect-project te realiseren.

Download hier

Concreton behaalt CSC-certificaat

Het CSC-certificaat (Concrete Sustainability Council) is een internationale richtlijn voor het maatschappelijk verantwoord produceren van cement, aggregaten en beton.

Door het halen van dit certificaat versterkt Concreton zijn reputatie als betrouwbare en veilige werkgever en onderscheiden ze zich ten opzichte van de andere spelers in de sector. Het certificaat bevestigt onder andere dat wordt voldaan aan de lokale wet- en regelgeving, veiligheid- en gezondheidsvoorschriften en dat de kwaliteit van de producten en diensten worden gemonitord en continu worden verbeterd. Met dit certificaat draagt Concreton bij aan het behouden van de integriteit van het bedrijf en de goede relatie met de stakeholders.

Beleid om nationale of internationaal belangrijke sites te vermijden

Als onderneming wil Concreton zich houden aan de hoogste normen van integriteit en verantwoordelijkheid. Concreton erkent dat het vermijden van nationale of internationaal belangrijke sites van groot belang is om te voorkomen dat ze bijdragen aan conflicten of onethisch gedrag.

Klimaatbeleid

Als onderneming is Concreton zich bewust van de uitdagingen die de klimaatverandering met zich meebrengt en willen ze hun steentje bijdragen aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen (GHG). Concreton draagt bij tot de doelstelling van de Group om zijn CO2-uitstoot met 2,5% per jaar te verminderen.

  • Meting: Concreton zal regelmatig de uitstoot van GHG meten en bijhouden om te bepalen hoeveel GHG ze uitstoten en waar deze uitstoot plaatsvindt.
  • Rapportage: Concreton zal de uitstoot van GHG jaarlijks rapporteren en deze informatie publiek beschikbaar maken zodat de stakeholders op de hoogte zijn van onze inspanningen om de uitstoot van GHG te verminderen.
  • Reductie: Concreton zal doelen stellen om de uitstoot van GHG te reduceren en zal maatregelen treffen om deze doelen te behalen. Dit kan bijvoorbeeld door het invoeren van energie-efficiënte technologieën, het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen en het investeren in hernieuwbare energiebronnen.
  • Monitoring: Concreton zal zijn inspanningen om de uitstoot van GHG te reduceren regelmatig monitoren en bijstellen indien nodig om ervoor te zorgen dat ze deze doelen behalen.

Concreton is ervan overtuigd dat het naleven van dit beleid zal bijdragen aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het behouden van een duurzame toekomst voor ons allen.